Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı

İstanbul Nişantaşı Meslek Yüksekokulu, 25 aktif programın hocaları ile 2023-2024 eğitim öğretim yılı kapanış toplantısını gerçekleştirdi. Myo Akademik Kurul Toplantısında  2023-2024 eğitim öğretim yılı aktif programlar ve öğrenci alımı kabul edilen programlar, öğrenci sayıları, akademik yayınlar, akrediyasyon çalışmaları ve müfredat güncellemeleri sürecine ilişkin değerlendirmeler yapılıp, final ve bütünleme sınavları esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar ile mezuniyet töreni planlaması konuşuldu. Tanıtım dönemi ile ilgili ön bilgilendirme yapılan toplantıda Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Yeşim Kaya, sorunsuz ve yüksek performanslı bir dönem geçirdiğimiz için tüm akademik personelimize teşekkür etti.

Apply Nişantaşı