TR
18-19 Nisan tarihlerinde Türkiye’de ilk kez ‘Kreatif Lezzetler’ temasıyla düzenlenen Salon Du Chocolat etkinliğine Aşçılık programı olarak katılım sağlandı.
Etkinlikte 19 Nisan Cumartesi günü gerçekleşen "Creative Tastes Competition" başlıklı Üniversite Öğrencileri Yarışması’na Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı’ndan Yiğit Baran Bozkurt ve Beyda Beril Usluğ ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden İrem Kahya isimli öğrencilerimizin yer aldığı ekip katılarak ikincilikle okulumuza başarıyı getirmişlerdir.
Yarışmada ve yarışma öncesinde gösterdikleri emek ve ortaya çıkardıkları harika lezzetlerle bize bu gururu yaşatan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.