90 (212) 210 10 10

ETKİNLİKLER

III. Tekstil ve Moda Tasarımı Sürdürülebilirlik Buluşmaları

23 Kasım 2022 Çarşamba günü Nişantaşı Üniversitesi ile TİHCAD (Tekstil İhracatçıları ve ÇalışanlarıDerneği) III. Tekstil ve Moda Tasarımı Sürdürülebilirlik Buluşmaları etkinliği kapsamında işletme gezisi düzenledi.

Sanat ve Tasarım Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı bölüm öğrencileri bölüm başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Nursen Geyik DEĞERLİ, Öğr. Gör. Dilek AKDEMİR, üniversitemiz Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarımı programı öğrencileri program başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bahar YILDIZ eşliğinde Eren Holding, Boyteks, Fibertex ve Edsa Tekstil şirketlerini gezdi. Öğrencilerimiz iplikten ürüne üretim sürecinde en üst düzey inovasyon uygulamalarını ve aynı zamanda sektörün sürdürülebilirliğe katkılarını gözlemlemiş oldu.

Apply Nişantaşı