2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Ders Programları Hakkında

Değerli öğrencilerimiz,

2021-2022 Akademik yılı Güz yarıyılı derslerimiz 11 Ekim 2021 Pazartesi günü itibari ile başlamaktadır. Her önlisans programımız için hazırlanmış ders programları aşağıda mevcuttur. Başarılı bir akademik dönem geçirmenizi dileriz.

I.Sınıf I.Öğretim Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Güz Dönemi Ders Programı için TIKLAYINIZ.

II.Sınıf I.Öğretim Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Güz Dönemi Ders Programı için TIKLAYINIZ.

II.Sınıf II.Öğretim Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Güz Dönemi Ders Programı için TIKLAYINIZ.

Not: Programlardaki derslerin büyük kısmı yüz yüze, bir kısmı ise senkron ve asenkron olacak şekilde sanal kampüs sistemimiz üzerinden işlenecektir. Senkron dersler programda mavi renk ile belirtilmiş olup, belirtilen gün ve saatlerde online olarak sanal kampüs sistemimiz üzerinden işlenecektir. Bunun ile birlikte ilgili bölümün müfredatında yer alıp asenkron olarak işlenecek derslerde ise dersin öğretim elemanı, her ders haftası için öğrenciler ile sanal kampüs sistemi üzerinden ders anlatım videosu ve ders dokümanı paylaşacaktır. Asenkron derslerin bilgileri ders programlarının alt kısmında not olarak öğrencilerimiz ile paylaşılmaktadır.

Apply Nişantaşı