90 (212) 210 10 10

DUYURULAR

Uçak Teknolojisi öğrencileri modül sınavı hakkında

2022-2023 Eğitim/Öğretim yılı güz dönemi Nişantaşı Üniversitesi Nişantaşı Meslek Yüksekokulu’na kayıt yaptıran Uçak Teknolojisi Programı öğrencilerinin Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün tanımış olduğu A1 modül sınavı tarihleri aşağıdadır.

06 Şubat Pazartesi

11:00-11:20 Modül 1 Matematik (16 soru-20 dk.)

11:40-12:20 Modül 2 Fizik (32 soru-40 dk.)

12:40-13:05 Modül 3 Temel Elektrik ( 20 soru-25 dk.)

Sınav Kuraları

Sınava girecek olan tüm katılımcıların;
1. Sınav günü belirtilen saatte sınav merkezinde hazır bulunmak, yanında öğrenci kimliği bulundurmak ve istendiğinde sınav gözetmenlerine göstermek zorundadır.

2. Sınavda araç veya gereçle sınavda yardımına başvurulabilecek; müsvedde kağıt, sınav konuları ile ilgili kitap veya doküman, cetvel, hesap makinesi veya fonksiyonlu saat, cep telefonu, programlanabilir bilgisayar vb. hiçbir eşyayla sınav salonuna girilemez.

3. Sınav süresince görevlilerle ve diğer adaylarla konuşmak, soru sormak, bilgi alışverişinde bulunmak, silgi veya kalem değiştirmek, soruları bir yere yazarak salondan çıkmak, sigara içmek ve başkalarını rahatsız edecek şekilde sesler çıkarmak yasaktır.

4. Sınavın ilk 15 dakikasından sonra sınav salonuna girilemez. Sınavın ilk 15 dakikasında sınav salonundan dışarı çıkmak yasaktır.

5. Sınav esnasında kopya çekme girişiminde bulunan veya kopya çekerken yakalanan aday veya adaylar hakkında kopya tutanağı tutulur ve sınavı geçersiz sayılır. Bu kopya tutanakları 3 iş günü içinde SHGM’ye bildirilir. Bu adaylar, kopya çektiklerinin tespit edilmiş olduğu sınav gününden itibaren on iki ay süreyle hiçbir sınava alınmazlar.

6. Sınav salonunda kalan son iki adaydan biri sınavını biterse bile, diğer adayın sınavı bitinceye kadar veya sınav süresinin bitimine kadar sınav salonundan ayrılamaz ve sınav en az iki öğrenci ile bitirilir.

7. Sınavda kullanacakları kırtasiye malzemelerini yanlarında getirmesi, zorunludur.

8. Aday, Nişantaşı Üniversitesi Meslek Yüksekokulu web sayfasından SHY 66 A1 Kategori modül sınavı başvuru evrakı ile sınav tarihinden en az 3 gün önce müracaat ederler.

9. Teorik sınav ve pratik değerlendirme sonuçlarının ilan edilmesinden sonra, o teorik sınava ya da pratik değerlendirmeye giren öğrenciler 30 gün içinde aldıkları sınav ve değerlendirme notuna yazılı olarak itiraz edebilirler.

Apply Nişantaşı