Nişantaşı Üniversitesi, Topluma Hizmet Departmanı Öğrencileri Saha Çalışması

Nişantaşı Üniversitesi Topluma Hizmet Uygulamaları Departmanı, her öğrencinin sosyal sorumluluk bilincini benimsemesi gerektiği inancıyla, SosyalBen Akademi Danışmanlık Hizmetleri ile iş birliği içinde kurduğu departmanla, Eyüp İlçesi Akpınar Köyü Akpınar İlköğretim Okulu’nda saha çalışmaları gerçekleştirdi.

Bu kapsamda 19 ve 20 Ocak 2018 tarihlerinde Nişantaşı Üniversitesi Topluma Hizmet Departmanı öğrencileri, Tasarım ve Müzikal Drama Atölyeleri’ni ilköğretim öğrencileriyle buluşturdu. Tasarım Atölyesi’nde çerçeve ve maske yapımı etkinlikleri; Müzikal Drama Atölyesi’nde ise dünyanın 8 harikasının çocuklar tarafından canlandırılıp çizilmesi ve yaratıcı düşünme adına çalışmalar düzenlendi. Aktiviteler, öğrencilerle oyunlar oynanarak tamamlandı.

Yayın Tarihi: 01.02.2018 - 09:11:53
KATEGORİLER Genel