Kariyer.net Nişantaşı Üniversitesi’ndeydi

Meslek Yüksekokulumuz Spor Yönetimi programının organize ettiği ‘Kariyer.net Kampüste’ etkinliği, Kariyer.net Kıdemli Etkinlik Yöneticisi Semih Gümüş’ün sunumuyla, Nişantaşı Üniversitesi Maslak Neotech 1453 Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Etkinlikte, işe alım sürecinden, mülakat sürecine, etkili bir CV nasıl hazırlanır konusundan, iş arama döneminde yapılan hatalara kadar birçok  bilgi verildi.

Etkinliğe katılım gösteren öğrencilere sinema bileti hediye edilirken, Spor Yönetimi Program Başkanı Öğr. Gör. Cemal Özman’ın Semih Gümüş’e plaket vermesiyle etkinlik son buldu.

Yayın Tarihi: 01.02.2018 - 09:10:46
KATEGORİLER Genel